2014. július 6., vasárnap

Ötletelni kellene

Az előbb eszembe jutott,hogy designokat kellene nekem is készítenem,hiszen amint látom,nem csak a tartalomra,de a kinézetre is sokat adnak mostanában.Aztán elgondolkoztam,hogy akarok-e megint 28 trójai vírust,és úgy döntöttem,hogy nem akarok.Nem akarok olyan programokat letölteni,amiket ugyan tudnék használni,ha lehetne,de vírusok...[ezt is milyen szép magyarosan megfogalmaztam]!
Szóval tehát úgy gondoltam,hogy mégsem lesznek itt designok.
Akkor meg ki kellene találni,hogy mi az,ami érdekli még a célközönséget(mindenkit!),és még kevés van belőle az interneten.
Szerintem lehetne nosztalgiázni is,felidézni a régmúlt idők stílusait,a kellemes gyerekkori emlékeket.Emellett szedhetnék innen-onnan képeket,amik megfognak,vagy úgy gondolom,hogy szépek.Lehetne kifejezetten örökzöld témákat is boncolgatni.
Persze a NapiBlog részeket sem fejezném be,mert most már lassan beindulnak a kérések a Facebookon,és keresem az értelmesebb blogokat is én saját magam a Google-n,és amit úgy látok,hogy jó és értelmes,azt kirakom.
Lehetne és fogok is adni én is valamelyest a designra,hiszen nem elhanyagolható csak a tartalom kedvéért a kinézet sem.Úgyhogy fogok adni a designra a saját kis módszeremmel.Inkább színesebbek lesznek a bejegyzések,agyonszerkesztem őket,mert van időm.
A GyakoriKérdésekről meg továbbra is gyűjtöm a gyöngyszemeimet!
http://mylongandshortstories.blogspot.hu/2014/07/ha-butasag-fajna.html
Igen,ez volt az első gyöngyszem!

NapiBlog részek:
http://mylongandshortstories.blogspot.hu/2014/07/napiblog.html
http://mylongandshortstories.blogspot.hu/2014/07/napiblog-megintegy-kis-kulonlegesseg.html
http://mylongandshortstories.blogspot.hu/2014/07/napiblog-3resztovabbi-kulonlegessegek.html

A következő rész még ma jön!:) Igaz,hogy már éjfél van...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése